Suomalaista teinipornoa tyrmäystipat vaikutus

Ei känniörvellys, itse asiassa vaikka baarissa onkin aina kiva jutella ulkopuolisille, niin ihan arkiset tilanteet vasta kivoja ovatkin pikkuflirtille. Mut on isketty onnistuneesti esimerkiksi bussissa, kun alkoi luonteva keskustelu jostain kanssamatkustajasta ja sitä kautta päädyttiin juttusille. Tai joskus joku on juossut kadulla perään, että "sulla on niin ihana ilme, että pakko pyytää pääsisitkö joskus drinkille? Kehu, jos aidosti olet sitä mieltä.

Matalalla kynnyksellä lähestyminen, kohteliaisuus ja positiivisuus, aito kiinnostus toiseen jos ei tuota treffejä, niin tuo ainakin hyvää mieltä. Rehellistä, suoraa ja humoristista otetta ei voi vastustaa. Itseironia ja sarkasmi ovat myös kova juttu, jos niihin pystyy, ei voi olla liian itserakas tai epävarma itsestään. Jo se, että nimeni jää miehen mieleen ensikohtaamisesta alkaen, vie jalat alta! Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy — me selvitämme vastauksen 1.

Haluan julkaista kysymykseni nimimerkillä: Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin. Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Kävimme syömässä kouluruokaa Kaisaniemen ala-asteella. Katso videolta, mitä ruokana oli, ja miten se maistui! Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa?

Miksi naisen "kyllä" voi tarkoittaa myös "ei"? Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän? Miksi nainen suuttuu, jos haluan vain jutella toisen naisen kanssa? Onko kerran pettäjä aina pettäjä? Tästä tunnistaa ranskalaisen herrasmiehen. Ihmiset, jotka saavat eniten matcheja Tinderissä — näin he kuvailevat itseään.

Tajuat yllättäen, että pelastuit täpärästi! Vaivaako kuiva kausi makuuhuoneessa? Asiantuntija antaa vinkkinsä varatuille ja sinkuille. Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi. Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea?

Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi! Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa. Kohtuudella nautittuna se voi tehdä hyvää. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa?

Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle.

Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Opiskelija kehitti lautasliinan, joka tunnistaa juomaan laitetun huumaavan aineen. Mainos   uutinen jatkuu alla. Onneksi olkoon, olet sen ansiosta parempi ihminen Luulitko kuluttaneesi paljon kaloreita kuntosalilla?

Luulit väärin — laitteet valehtelevat jopa 40 prosenttia! Lue lisää aiheesta Terveys. Lue lisää aiheesta Turvallisuus. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon.

Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Montako näistä olet kokenut? Valitse purkki huolella Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa. Vaikka sarjassa esiintyvät karhut ovat epärealistisen suuria ja koirat tuntuvat osaavan lentää, voisi sarjan idea olla hyvinkin realistinen, tai no ainakin sen voisi kuvitella oikeaan maailmaan. Omaa viehätystänsä tuo myös Suomen kaltainen miljöö: Hopeanuoli kavereineen seikkailee havumetsien havinassa varsin suomalaisissa maisemissa.

En ole koskaan mieltänyt itseäni kovinkaan maskuliiniseksi tyypiksi. Mitkään autot ja siistit äijä-jutut eivät ole koskaan kiinnostaneet. Jokin kuitenkin kiehtoo Hopeanuolen ylitseampuvan liioitelluista piirteistä. Se, että karhut ovat aivan saatanan isoja, tappavia, tehokkaita ja uhkaavia, ja koirat oppivat mitä eeppisempiä taistelutekniikoita, tekevät mitä urheampia ja raadollisempia uhrauksia, niin kaikki se juonessa tapahtuva sotilaallinen machous ja sarjan vakavuus, jollain tapaa puhuttelee meikäläistä, vaikken ikinä ole mieltänyt fiilisteleväni moisia asioita.

Elikkä ehkä Hopeanuolen jättimäiset karhut ja maailman eeppisimmät taistelut vastaavat mulle samaa, kuin Amerikan raudat tai Jimillä esitettävät ase-dokumentit joillekin. Olkoon tämä minun tapani purkaa maskuliinista puoltani, antaa miesten leikkiä. Olen kerännyt kaikki 18 Hopeanuoli-mangaa, 54 ilmestynyttä Hopeanuolen pojasta kertovaa mangaa ja muut Takashin julkaisemat sarjat. Onneksi Suomessa julkaisemattomia mangoja on vielä monia kymmeniä, joten tämä yli 6 vuotta jatkunut harrastus jatkunee vielä pitkään.

Leffa sykähdytti niin paljon, että hypetin sitä pari päivää kaikille kavereilleni, joista yksi suositteli totisesti tutustumaan Irvine Welshin romaaniin Paska , johon elokuva perustui. Paska kertoo narsistisesta ja sairaasta edinburghilaisesta poliisista, Bruce Robinsonista.

Viinalle, ilopillereille ja naisille perso Bruce on valmis tekemään mitä vain ylennyksen, kirkkoveneen tai hupaisan ihmisillä pelleilyn eteen. Kuullostaa tosi perinteiseltä nuoria miehiä puhuttelevan coolin leffan päähahmolta, mutta Brucen sikamaisuus ja sairaat tempaukset viedään niin pitkälle, että ollaan perinteisestä kaukana.

Lukijakin alkaa epäillä suhtautumistaan tähän minä-muodossa kerrotun romaanin päähahmoon. Välillä poliisisetämme yllyttää ala-ikäistä suuseksiin, välillä taas sekoittaa ystävänsä juomaan tyrmäystippoja samalla kun liehittelee hänen vaimoaan. Kaikkea tätä kommentoi Brucen suolistossa asustava lapamato, jonka toteutus, uskokaa tai älkää, toimii tajuttoman hyvin.

Jostain syystä tätä rasistista ja sovinistista ihmisten hyväksikäyttäjää alkaa ymmärtämää, ja se on tämän kirjan hienous. On kiehtovaa, kuinka todella sekaisin oleva ihmismieli avautuu pikkuhiljaa kirjan edetessä, ja löytää jatkuvasti uusia ääniä saman pään sisältä. Kirja antaa oman tulkintansa siitä, voiko hirviön takana olla normaalin kohtelun ansaitseva viaton sielu. Vaikkei kirja absoluuttista totuutta aiheeseen anna, antaa se ajattelemisen aihetta.

Bruce Robinson on pääosin pelottavan oikean tuntuinen ja vakuuttava hahmo. Vaikka tiesin elokuvasta loppuratkaisun ja kohtasin kirjan lopetuksen ystäväni hypen vääristämissä ennakko-odotuksissa, itkin ja hämmästelin sitä monta päivää. Vaikka olisit nähnyt tämän elokuvana ja et olisi innostunut niinkään, anna tälle mahdollisuus. Älä anna alkupuoliskon sikailun ja ällöttävän sisällön harhauttaa. Se, miten Väinö Linna kuvailee ihmismielen toimintaa, on jotain uskomatonta.

Linna kuvailee sodassa toimivia nuoria miehiä käsittämättömän tarkkasilmäisesti ja ymmärtäväisesti, sellaisilla tasoilla, joita ei olisi koskaan uskonut tällaisesta teoksesta löytävän, tai ylipäätään tullut miettineeksi. Miltä toverien kuolema tuntuu? Millaista on kohdata sodan järjettömyys vieraalta tuntuvan isänmaan vuoksi? Millainen motivaatio siihen kaikkeen järjettömyyteen on? Mitä mieltä on vihollisesta, sieltä löytyvistä ihmisistä, perheellisistä miehistä, jotka lopulta ovat aivan samanlaisia kuin itsekin?

Millaista on määritellä oma miehekkyytensä ryhmässä? Tämä kirja antaa niin monenlaisiin kysymyksiin vastauksen, joita ei olisi koskaan sodan yhteydessä osannut miettiä. Vastaukset koskevat ennen kaikkea taistelutantereella temmeltävien nuorten miesten ajatuksia.

Kullakin sotilaista on henkilökohtaiset unelmansa ja ajatuksensa elämästä. Kukin heistä kuitenkin tiedostaa, ettei niiden saavuttaminen ehkä tule kuuloonkaan. Monet sotaan joutuneista ovat minun ikäisiä tai nuorempia itse täytän 21 vuotta. Kun miettii sitä, kuinka elämä näyttäytyy totaalisena mysteerinä itselleni tällä hetkellä, on siinä melkoinen ajatustrippi miettiä, miten käsittämättömänä kysymysmerkkinä elämä on näyttäytynyt kirjassa kuvailluille nuorille sotilaille, joiden asemassa itse olisi luultavasti ollut, jos olisi tuona aikana elänyt.

Ovatko yhtäkkiä sotaan joutuneet nuoret miehet, koskaan harrastaneet seksiä tai pussanneet ihastuksen kohdettaan? Ovatko he koskaan tunteneet rakastumisen tunnetta? Saavatko he koskaan tietää, miltä tuntuu saada oma lapsi? Ovatko he koskaan kokeneet toteuttaneensa intohimoaan? Saavatko he koskaan tehdä mitään edellä mainituista? Tämä kirja on niin käsittämättömän inhimillinen teos nuorista miehistä epäinhimillisessä tilanteessa.

En voi vaan fiilistellä tarpeeksi, kuinka lempeän ymmärtäväisesti Linna kuvailee erilaisia miehiä kohtaamassa sodan mielettömyyttä. Linnalla on lähes muumimammamainen ote kuvaillessaan ajatusten laukkaa. Tämän kirjan lukeminen ajoittui omassa elämässäni aikakauteen, jossa hämmästelin miehisyyttä, sitä millaista on olla mies.

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, en koskaan ole kokenut olevani kovinkaan maskuliininen. Oma syynsä siihen on se, että isäni kuoli minun ollessa 2-vuotias ja ennen omilleen muuttoa olen aina asunut kahdestaan äitini kanssa. Tietty miehen roolimalli, isän oppi on puuttunut. Noina aikoina sain myös huonojen polvien takia C-paperit, elikkä armeijaan ei ollut asiaa. Tuolloin mietin paljon, millaista on tietty veljellisyys, miesten small talk, maskuliinisuus ja kaikki sen ympärillä.

Miesten väliset ystävyyssuhteet esimerkiksi ovat niin hienovaraisia. Erilaisten suhteiden merkittävyydestä ei välttämättä koskaan sanoin puhuta ja pienet eleet merkkaavat niin paljon. Tämä kirja auttoi ymmärtämään itselle tuolloin niin vieraana näyttäytyvää miesten maailmaa, ymmärtämään sitä ja myös minua itseäni. Tajuamaan, ettei itse olekaan siitä niin kaukana kuin luulisi, ja että on elänyt sen mukana huomaamattaan. Kuvitella, kuinka paljon keloja tylsä koulutehtävä voikaan antaa.

Toivottavasti tämä kirja ja lukuisia muita pakkoluetutetaan koululaisille jatkossakin. Voin täysin myöntää olevani tuon romantisoidun kuvan uhri. Kurtin tapaus kiinnostaa toki siitä syystä, että samanaikaisesti hän oli, ainakin minulle, yksi maailman parhaista melodianikkareista ja biisintekijöistä, ja yksi mystisellä tavalla karismaattisimmista, komeimmista ja tyylikkäimmistä hahmoista kautta aikojen.

Elikkä olen hänen mediaseksikkyyden ja romantisoidun kuvan fani. Näistä syistä syttynyttä tiedonjanoa lähdin sammuttamaan Everett Truen kirjoittamalla Nirvanan elämänkerralla. Itsetuhoisuuden ja rappiollisuuden coolius saa ansaitusti turpaansa, kun nuorta Kurtia kuvaillaan lähes väkisin sormittamassa nuorta tyttöä julkisen vessan läheisyydessä muistankohan tuon oikein ja hänen kamasekoilustaan kerrotaan avoimesti. Samanaikaisesti Everett Truen kirja on kuitenkin ennen kaikkea kertomus Nirvanasta, yhtyeenä ja ilmiönä, ja Nirvana-kirjoista se on varmasti se vakuuttavin ja luotettavin.

Olen lukenut muutaman melko kyseenalaisen Cobain elämänkerran, jotka kummatkin lankesivat hänen mediaseksikkyytensä ja rappionsa cooliuden jalkoihin, joko ylistämällä sitä mukana tai itsetietoisesti halveksuen koko jätkää. Everett Truen kirjassa Cobain ja hänen bändinsä kuvaillaan inhimillisinä perustyyppeinä.

Cobainia ymmärtää ja vihdoinkin häntä tarkastellaan normaalina, tosin erittäin ongelmallisena ja lahjakkaana ihmisenä. Se oli erittäin tervettä saada tämän kirjan myötä tietty kolhu hänen ympärillä vellovaan itsetuhoisuuden cooliuteen, jonka pauloissa Lana Del Reykin miljoonien muiden joukossa tuntuu olevan.

Saman tehtävän ajaa Rob Jovanovicin   Richey Edwardsin jäljillä , jonka tarina on omassa ihmeellisyydessään koukuttavaa luettavaa. Manic Street Preachersin mediaseksikkäin hahmo, kömpelö kitaristi ja synkistelevä sanottaja, viilteli bändilleen omistautumis-sloganeita median parrasvaloissa ja lopulta vain katosi. Häntä ei ole vieläkään löydetty ja Manic Street Preachers jäsenet jakavat vieläkin yhden neljäsosan tuotoistaan Edwardsin pankkitilille, siltä varalta, jos hän löytyisi joskus.

Sain eilen snäpissä ensimmäistä kertaa elämässäni dick picin. Miten tällaiseen kalukuvaan tulisi reagoida? Elävätkö lähettäjät siinä luulossa, että joku oikeasti haluaisi nähdä tällaisia kuvia?

Mikä ihme on tällaisten kuvien motiivi? Kuvittelen edustavani valtavirtaa sanoessani:

Suomalaista teinipornoa tyrmäystipat vaikutus -

Ei kiitos viesteille kummaltakaan sukupuolelta. Kävimme syömässä kouluruokaa Kaisaniemen ala-asteella. Kalenterikarju on seurannut tiiviisti Tiisun tekemisiä blogissa; Mitä maailma multa odottaa huomioitiin täälläElämältä turpiin sain täällä ja debyyttipitkäsoitto Elämän koulu täällä. Mukaan siis oma pyyhe ja uikkarit; suosituksena myös uimiseen soveltuvat jalkineet mahdollisten terävien esineiden varuilta. Jos pukeudut paljastavasti, varaudu siihen, että naiset tuijottelevat ja huutelevat perääsi kadulla. Jossain vaiheessa iltaa olinkin sitten mitä mielenkiintosimmassa kunnossa: Nord Stream 2 -kaasuputki on Venäjän uusi hybridiase länttä vastaan mistä edulliset lattialaatat - Ulkomaan uutiset - keittiön välitila vanhan laatan päälle Daniel Ricciardo ylivoimaisesti paalulle - Räikkönen neljäs, Bottas viides mekaaninen metsäteollisuus palkkaluokat Tämä kirja on niin käsittämättömän inhimillinen teos nuorista miehistä epäinhimillisessä tilanteessa. Kurtin tapaus kiinnostaa toki siitä syystä, että samanaikaisesti hän oli, ainakin minulle, yksi maailman parhaista melodianikkareista ja biisintekijöistä, ja yksi mystisellä tavalla karismaattisimmista, komeimmista ja tyylikkäimmistä hahmoista kautta aikojen. Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Opiskelija sai aivohalvauksen, lääkärit eivät auttaneet — luulivat naisen olevan humalassa.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä. Peräkärryn kanssa peruuttaminen on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla. Näillä vinkeillä siitä kuitenkin voi selvitä amatöörikin. Frosé eli jäähileinen mansikkainen roséjuoma maistuu taatusti kuumana kesäpäivänä.

F-Securen tietoturva-asiantuntija Sean Sullivan ei suosittele lataamaan sovelluksia, jotka vaativat laajat käyttöoikeudet puhelimen tietoihin. Kun tiedot antaa sovelluksille, ne voivat päätyä samalla myös kolmansille osapuolille. Katso yllä olevalta videolta, miksi toinen F-Securen tietoturva-asiantuntija pysyy kaukana Facebookista.

Pilottina työskentelevä Charlotte ihmettelee, miksi miehet kokevat tarvetta vitsailla hänen ammatistaan. Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa. Kohtuudella nautittuna se voi tehdä hyvää. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä.

No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Opiskelija kehitti lautasliinan, joka tunnistaa juomaan laitetun huumaavan aineen.

Mainos   uutinen jatkuu alla. Onneksi olkoon, olet sen ansiosta parempi ihminen Luulitko kuluttaneesi paljon kaloreita kuntosalilla? Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Millaisilla jutuilla haluaisit tuntemattoman miehen lähestyvän sinua? Selvitimme, miten naisia kannattaa lähestyä! Mainos   uutinen jatkuu alla. Kysy — me selvitämme vastauksen. Tomi eli neljä vuotta ilman rahaa ja matkusti ympäri maailmaa Lukupiiri: Kun pakeneminen on ainoa keino selviytyä. Lue lisää aiheesta Kysy naisilta. Lue lisää aiheesta Sinkut. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon.

Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Valitse purkki huolella Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa. Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota.

Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies on mieluummin kanssani huonossa suhteessa kuin yksin? Kysy naisilta Pettäminen Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Kyseessä oli tietysti narkkari joka ilahtui asiasta ja vielä enemmän kun kuuli mitä lähetään hakemaan. Pelkästään jo seuraavan päivän tapahtumien selvittely paljasti karun faktan: Ja baariin menin täysin selvinpäin, koska en alunperin suunnitellut lähteväni mihinkään kenenkään kanssa, muttta mut vaadittiin mukaan ni päätin sitten lähteä.

Jossain vaiheessa iltaa olinkin sitten mitä mielenkiintosimmassa kunnossa: Ja muistikuvat illasta hyvin hyvin hatarat.. Onneksi seurueeseen kuului kunnon porukkaa sillä pilkun tultua yksi heistä otti asiakseen saattaa minut kotiin asuin tien toisella puolella sillä en sitten enää pysynyt jaloillani laisinkaan. Auttoi minua avaamaan rapun oven ja varmisti moneen kertaan että pääsenhä nyt kotiin asti.

Pääsinhän minä, mutta sain kotona sitten jonkin ihme ajatuksen että suihkuun. Ja siinä kämpässä minulla oli kylpyamme ja kun ne jalat ei kantanu oikeastaan vieläkään niin kuhmuista päätellen olin ainakin 4 kertaa kaatunut ja lyönyt pääni kylpyammeeseen. Seuraavana aamuna olikin aika messevä olo. En saa kiittää ku oikeasti mun seurueen porukkaa ne huolehti ja vahti mun perään ja pääsin ehjänä himaan.

Ei hävinny onneksi rahat, puhelin yms omaisuus ja luojan kiitos mulle itselle ei käynyt sen pahemmin. Juu, oli oikeasti hyvä ystävä ja seurasin tilannetta kyllä. Amfetamiinihan sinällään ei ole kovinkaan vaarallista oraalisesti otettuna ja tiesin annoksen olevan kutakuinkin "järjellinen"..

Leave a Reply