Hieronta matinkylä suomi

hieronta matinkylä suomi

Ammattilaiseksi Opiskele työsi ohella aamu- tai iltaryhmässä. Ajanvaraus Edullinen ja rentouttava hieronta koulun upeissa tiloissa! Sijainti Olemme helppojen kulkuyhteyksien päässä Espoon Isossa Omenassa.

Hierontakoulu Atlas Tavoitteenamme on tarjota Suomen laadukkainta hieronnan koulutusta parhaissa tiloissa ja nostaa suomalaisen hierontakoulutuksen standardit täysin uudelle tasolle. Hierontakoulu Atlas on Savonlinnan ammattiopiston yhteistyökoulu.

Oppilashieronnan lisäksi tarjolla on myös koulutetun hierojan ja opettajien palveluita. Ilmainen hierontakoulutus Ma 4. Millainen on koulutetun hierojan tutkinto, hierojan ammatti, hierojaksi opiskelu tai mitä hieroja koululta voi odottaa?

Koko kesän pysyivät selkäkivut loitolla. Nyt ymmärrän, miltä tuntuu kun urheilijat sanovat että kroppa toimii. Samanlainen olotila minulla oli hoidon jälkeen. Mitään näin mukavaa en ole kokenut pitkään aikaan. Olo on hyvin rentoutunut. Nyt on tasapainoinen olo pitkän aikaa. Ajankohtaista Aquaverde käsittelee henkilötietojasi EU: Aquaverde aloitti helmikuussa uusissa tiloissa Piispanmäessä lähellä Isoa Omenaa Terapiatalo Tonuksen yhteydessä osoitteesssa Piispantilankuja 4, Espoo.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi uusiin tiloihin! Esteetön kulku myös pyörätuolille, rollaattorille ja lastevaunuille. Kuntosali- ja yksilöterapiatilamme sijaitsevat rakennuksen K-kerroksessa. Rakennuksen pääsisäänkäynti on esteetön luiska ja pääset sisään soittamalla oven oikealla puolella olevaa summeria. Muissa ovissa on koodilaitteet.

Talossa on opasteet ja hissi. Espoon MikevanHelmeen pääset helposti busseilla ja Matinkylän metroasemalta on vastaanotollemme vain n. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta. Yhteystiedot Fysiogeriatria Matinkylä puh. Haluan yhteydenoton Sähköpostitse Puhelimitse.

Olen kiinnostunut Asiantuntijapalveluista Koulutuspalveluista Muusta tarkenna lisätiedoissa. Lisätietoa Please leave this field empty. Matinkylän palvelut Tarjoamme Matinkylän vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille.

Leave a Reply