Treffit suomi haku sez

Kuolinsyy oli akuutti haimatulehdus ja maksakirroosi. Vedä ne iltavellit näytölle eläkä tänne itkeä yhtä juoppoa. Entä Taina, pienikokoinen, 40 v taitaa olla nykyään Ei ollut jakorasia, tosin, mut sitäkin parempi muuten Taina tanakka asuu kankitiellä ja paskoo alleen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Jkl Minna?????

Tunteeko joku n 50v pieni Nainen Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Yksin matkustaminen on myös ihan parasta mindfulnessia. Nykyään olemme jatkuvasti tekemisissä muiden ihmisten kanssa, heissä ihan kiinni niin avokonttorissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Yksin matkustaessa mieli pääsee lepäämään ihan eri tavalla. Matkoilla en yleensä juuri naputtele kännykkää mukava tapa, johon opin silloin kun netin käyttö ulkomailla oli vielä valtavan kallista ja jonka olen pyrkinyt säilyttämään vaan vietän aikaa lähinnä hiljaa itsekseni, ehkä korkeintaan ryhdyn juttusille tuntemattoman kanssa rannalla.

Ajan viettäminen ihan vain omassa seurassa monen päivän ajan on välillä haasteellista, mutta juuri siitä tietää, miten tarpeellinen kokemus on kyseessä. Matkoilla yksin teenkin paljon juuri sitä: Notkun museossa puoli päivää, kuljen ympäriinsä ja käännyn seuraavasta kauniista kadunkulmasta satunnaiseen suuntaan, istahdan kahvilaan ja kohta taas toiseen. Piipahdan kirjakauppaan, luen puistossa kirjaa, makoilen majapaikan sängyllä ja mietin asioita.

Ja kun sitten palaan kotiin, tiedän että taas on yksi asia, johon pystyn ja jonka kanssa pärjään — myös ihan yksin. Incel-mies ei tarvitse naista vaan vapautta ahtaista sukupuolirooleista.

Kun kanadalaismies huhtikuussa ajoi autolla väkijoukkoon keskellä Torontoa ja teko paljastui misogynistiseksi terrorismiksi, mietin mitä asiasta kirjoittaisin.

Aiheesta tulisi ehdottomasti puhua enemmän, mutta sanat juuttuvat kurkkuun. En myöskään haluaisi antaa enempää tilaa tälle ns. Incel-miesten mielestä suurin syypää heidän kurjuuteensa on feminismi, joka on naisten oikeuksien lisääntymisen kautta saanut aikaan sen, ettei naisten tarvitse enää ripustautua mieheen kuin mieheen elannon ja turvan toiveissa. Mutta mitä enemmän minä asiaa mietin, sitä enemmän kummastelen sitä, miten nämä incel-miehet niin vihaavat feminismiä — vaikka oikeasti juuri he tarvitsisivat sitä.

Maailmamme mieskuva on edelleen aika surullinen ja kerrassaan ahdas: Ja incel-piirien mieskuva on vieläkin ahtaampi: Tässä ajattelussa onni löytyy siis "alfamieheydestä". Kyseessä on kuitenkin mustavalkoinen, rajoittunut rooli, joka ei sovi kaikille ja joka on lisäksi auttamattomasti vanhentunut. Mies, joka leveilee rahoillaan ja autollaan, sillä kuinka monta naista saa ja miten suuri värkki housuista löytyy, ei itse asiassa vetoa enää moniinkaan naisiin.

Amerikkalainen pinnallisuus on oksettavaa. Suomessa on vallalla sellainen taipumus että ulkomaista halutaan nähdä parhaat puolet ja omasta maasta huonoimmat.

Olen joskus käynyt Irlannissa ja siitä voi kyllä sanoa että muistuttaa jonkinlaista pikkukaupunki TV-Amerikkaa, rakennuksia myöten. Ne jotka sanoo Suomea Euroopan amerikkalaisimmaksi maaksi ei voisi kyllä olla enempää väärässä.

Mitä täällä muka niin amerikkalaista on. Mitkä kaikki maat ovat sitten selvästi amerikkalaisempia? Nykyään on kyllä maailman saksalaisin maa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Suomi Euroopan amerikkalaisin maa? Miksi on sanottu, että Suomi olisi Euroopan amerikkalaisin maa?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Treffit suomi haku sez -

Suomiseksi massage sex pornhub teillä on myynnissä muutama vanha kirkkokin, mutta ne varmaan tarvitsisivat kovin suuren remontin. Kuolinsyy oli akuutti haimatulehdus ja maksakirroosi. Jos ovat kavereita, niin silloin moikataan siksi, että ovat sitä, ei siksi, että ovat myös naapureita. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Näiden miesten pitäisi kuitenkin tajuta, ettei syypää heidän ahdistukseensa ole feminismi vaan rakenteet, jotka edelleen puskevat ihmisiä perinteisiin sukupuolirooleihin ja vaativat mahdottomia niin naisilta kuin miehiltäkin. Muut mantereet näyttäsivät pitävän muotonsa flättäkartassa paremmin. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Etsi Toggle navigation Valikko. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Viesti on mainos tai massapostitus. Etenkin monille naisille yksin reissaaminen on mielestäni tärkeää, sillä meistä monet oppivat vähän aroiksi. Ajattelutapa, jota he vihaavat, todellisuudessa toisi siis vapautta myös heille. Se vaikuttaa siihen, millainen suhde meillä on omaan kroppaamme, millaisia päätöksiä teemme — ja millaisia oikeuksia vaadimme.

Ja minkä -tun takia naapuria pitäisi tervehtiä? Small talk on suomeksi "joutavaa paskanjauhantaa". No kyllä naapurin tervehtiminen on kohteliasta, varsinkin jos ovat läheisiä kavereita. No eihän tuossa nyt ollut mitään järkeä. Jos ovat kavereita, niin silloin moikataan siksi, että ovat sitä, ei siksi, että ovat myös naapureita.

En minä näe mitään syytä tervehtiä tai tunteakaan ihmisiä, joiden kanssa ainoa yhdistävä tekijä on, että sattuvat asumaan lähelläni, esim.

Minä tervehdin lähtökohtaisesti ystäviäni, en muita. En esimerkiksi olekoskaan ymmärtänyt, miksi työpaikan käytävällä tms. Naita epeleita on nahty esim. Voi olla, ettei "11 10" oikein pärjäisi siellä varkaiden ja valehtelijoiden paratiisissa töissä, muttei se todista, etteikö hän olisi oikeassa. Olenpa ollutitse jenkkilässäkin duunissa. Toki siellä fiksujakin ihmisiä on, mutta se kulttuuriin kuuluva valheellinen näennäisystävällisyys on todella ärsyttävää. Suomalainen rehellisyys on miljoona kertaa parempi asia kuin jenkkien teeskentely.

Minä inhoan syvästi teennäistä hymyilyä ja sisällyksettömiä fraaseja. Hymyillään vain niille, joista todella yksilöinä pidetään ja joiden kanssa halutaan olla ystäviä, sanotaan "mennään joskus syömään" vain, jos todella halutaan mennä juuri sen ihmisen kanssa lounaalle jnejnejne.

Amerikkalainen pinnallisuus on oksettavaa. Siinä taas yksi isänmaan toivo https: Ja sinä hönö linkität keskusteluja joita täällä jo on.. Sinähän sen tiedät kun harrastat apinointia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ei taida olla tuttu? Hänellä on vasen nänni poikkeavan vaalea ja luomi oikeassa pakarassa. Kuolinsyy oli akuutti haimatulehdus ja maksakirroosi. Vedä ne iltavellit näytölle eläkä tänne itkeä yhtä juoppoa. Entä Taina, pienikokoinen, 40 v taitaa olla nykyään Ei ollut jakorasia, tosin, mut sitäkin parempi muuten Taina tanakka asuu kankitiellä ja paskoo alleen.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Jkl Minna????? Ja kun sitten palaan kotiin, tiedän että taas on yksi asia, johon pystyn ja jonka kanssa pärjään — myös ihan yksin. Incel-mies ei tarvitse naista vaan vapautta ahtaista sukupuolirooleista.

Kun kanadalaismies huhtikuussa ajoi autolla väkijoukkoon keskellä Torontoa ja teko paljastui misogynistiseksi terrorismiksi, mietin mitä asiasta kirjoittaisin. Aiheesta tulisi ehdottomasti puhua enemmän, mutta sanat juuttuvat kurkkuun. En myöskään haluaisi antaa enempää tilaa tälle ns. Incel-miesten mielestä suurin syypää heidän kurjuuteensa on feminismi, joka on naisten oikeuksien lisääntymisen kautta saanut aikaan sen, ettei naisten tarvitse enää ripustautua mieheen kuin mieheen elannon ja turvan toiveissa.

Mutta mitä enemmän minä asiaa mietin, sitä enemmän kummastelen sitä, miten nämä incel-miehet niin vihaavat feminismiä — vaikka oikeasti juuri he tarvitsisivat sitä. Maailmamme mieskuva on edelleen aika surullinen ja kerrassaan ahdas: Ja incel-piirien mieskuva on vieläkin ahtaampi: Tässä ajattelussa onni löytyy siis "alfamieheydestä". Kyseessä on kuitenkin mustavalkoinen, rajoittunut rooli, joka ei sovi kaikille ja joka on lisäksi auttamattomasti vanhentunut.

Mies, joka leveilee rahoillaan ja autollaan, sillä kuinka monta naista saa ja miten suuri värkki housuista löytyy, ei itse asiassa vetoa enää moniinkaan naisiin. Yhä useammat tahtovat itselleen tasa-arvoisen kumppanin, eivät valtaa käyttävää pelimiestä.

Koko incel-ajattelu perustuu siis patriarkaaliselle valheelle siitä, millainen mies on "oikeanlainen" ja siksi "saa" naisia. Niinpä tätä mallia tavoitellut, kaikkensa tietynlaisen maskuliinisuuden rakentamiseksi tehnyt ihminen sitten pettyy ja katkeroituu, kun tuollainen mieheys a ei olekaan automaattinen pillumagneetti ja b ei teekään onnelliseksi, päinvastoin.

Ymmärrän täysin ahdistuksen, joka voi syntyä siitä ettei koe sopivansa sukupuolelleen määrättyyn rooliin, toteuttavansa sukupuoltaan Sillä Yhdellä Oikealla Tavalla. Näiden miesten pitäisi kuitenkin tajuta, ettei syypää heidän ahdistukseensa ole feminismi vaan rakenteet, jotka edelleen puskevat ihmisiä perinteisiin sukupuolirooleihin ja vaativat mahdottomia niin naisilta kuin miehiltäkin.

Ratkaisu "alfamiehen" malliin sopimattoman ihmisen yksinäisyyteen ei siis löydy siitä, että yritetään väkisin ylläpitää naisten alisteista asemaa. Sen sijaan ratkaisu löytyisi siitä, että luopuisimme vihdoin stereotyyppisestä sukupuoliajattelusta ja etsisimme tapoja olla omia itsejämme sekä kohdata toiset ihmiset nimenomaan ihmisinä sen sijaan, että ajattelisimme heitä tietyn sukupuolen edustajina, jotka tulee valloittaa tai alistaa.

Feministit tahtovat laventaa naisten roolin kattamaan muutakin kuin hoivaamisen ja passiivisuuden — ja vastavuoroisesti miesten roolia niin, ettei heidän tarvitsisi olla vain vahvoja, tunteensa piilottavia koneita.

Leave a Reply