Oulun joukkoliikenne hinnasto suomalaista ryhmäseksiä

Matkahuolto kertoi keskiviikkona, että sen kaukoliikenteen vuoroista ajetaan yli 60 prosenttia perjantaina lakosta huolimatta. Ajankohtaisimman tiedon liikennöitävistä vuoroista saa Matkahuollon aikatauluhausta. Lakon vuoksi peruttujen vuorojen liput hyvitetään. Tampereen seudun joukkoliikenteessä merkittävä osa linjoista jää lakon vuoksi ajamatta ja joillakin linjoja ajetaan vain osa vuoroista.

Tampereen Kaupunkiliikenteen operoimia linjoja liikennöidään näillä näkymin perjantaina suurelta osin normaalisti. Jonkin verran yksittäisiä vuoroja jää ajamatta. Liikennöimättä jäävät linjat 6, 9, 10, 31, 34, 42, 44, 46, 55, 65, 70, 71, 72, 73, 74, 77, 78, 79, 80, 84, 85, 86, 90, 91, Normaalisti liikennöivät linjat ovat 4Y, 12, 14, 15, 25, 28Y, 32, 33, 33Y, 38, 41 ja 42O sekä koulukyydit 73K ja Myös illan kiekkokyydit eli kuljetukset Hakametsän hallin peliin hoituvat.

Muut linjat liikennöivät vain osan vuoroistaan. Voit tarkistaa vuorot Poikkeusliikenne-sivustolta. Tampereen bussiliikenteen on arvioitu palautuvan normaaliksi perjantaina illalla kello 19 aikaan. Mielenilmauksen takia metrot ja raitiovaunut eivät liikennöi perjantaina. Niiden liikenne käynnistyy normaalisti lauantaiaamuna. Sen seurauksena kaupoissa voi olla tavallista vähemmän henkilökuntaa paikalla, ja hyllyt voivat tyhjentyä tuoretuotteista. Henkilökuntavaje voi näkyä myös ravintoloissa, hotelleissa, siivous- ja kiinteistöpalveluissa ja esimerkiksi katujen kunnossapidossa.

Aamulehden jakelu saattaa häiriintyä perjantaina Jämsässä, Keuruulla ja Pohjanmaalla. Alma Manun operoimilla varhaisjakelualueilla Aamulehden jakelu toimii normaaliin tapaan. Alma Manun logistiikkapäällikön Antti Moilasen mukaan mielenilmaus ja työnseisaus saattaa vaikuttaa Jämsässä, Keuruulla ja Pohjanmaalla jakeluun, koska näillä alueilla varhaisjakelusta vastaa Posti.

Mielenilmaus ja työnseisaus saattaa vaikuttaa myös perjantain päiväpostissa jaettavien sanomalehtien jakeluun. Aamulehti pahoittelee mahdollista jakeluhäiriötä. Aamulehden näköislehteä voi lukea internetissä osoitteessa www.

Jos sinulle ei ole vielä käyttäjätunnusta, niin voit luoda sen Aamulehden kirjautumissivulla. Käyttäjätunnuksien luomiseen tarvittavan asiakasnumeron löydät tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortista. Aamulehden uutisia pääsee lukemaan myös mobiilisovelluksessa. Sovellus löytyy älypuhelimen sovelluskaupasta hakusanalla Aamulehti.

Koulut toimivat ainakin pääosin normaalisti. Opettajien OAJ ei ole järjestönä mukana mielenilmauksessa, joten opettajat ovat töissä. On silti mahdollista, että jonkinlaista henkilöstövajetta on kouluissakin liikenneongelmien vuoksi, eli jos henkilökunta ei pääse töihin.

Päiväkodit esimerkiksi Tampereella ovat tällä tietoa pääosin auki normaalisti. Asia kannattaa kuitenkin varmistaa omasta päiväkodista. Mielenilmaukseen osallistuvien määrä ja sitä kautta vaikutukset paljastuvat lopullisesti vasta perjantaina.

Tampereella erityislasten koulukyydit ovat hoituvat tällä tietoa tavalliseen tapaan. Tampereen seudulla koulukyytejä sekä muuta henkilö- ja palveluliikennettä hoitavan Tuomi logistiikan henkilöliikennejohtaja Erkki Harjun mukaan koulukyydit ovat suurelta osin taksiliikennettä, minkä vuoksi ne ajetaan normaalisti.

Kaikki tarvitsevat perjantaina taksia, ja lumimyteri vielä pahentaa tilannetta. Tampereen Voimian ateria- ja puhtauspalvelut toimivat perjantaina pääosin normaalisti mielenilmauksesta huolimatta.

Tampereen Voimia vastaa ateria- ja puhtauspalveluista kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, ravintoloissa, asumispalveluissa ja sairaaloissa sekä kotiin kuljetettavista aterioista.

Puhtauspalveluissa saattaa olla yksittäisiä poikkeamia. Mielenilmaus saattaa vaikuttaa jossain määrin seuraavan viikon ruokailuihin. Alkuviikon ruokalistoihin voi tulla muutoksia. Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT: Esimerkiksi linja-autoala, huoltokorjaamot ja matkahuolto eivät tee työvuoroja perjantaina kello 3— Kaupan ja elintarvikealan kuljetuksissa ei tehdä vuoroja kello 6— Lakko näkyy myös muun muassa satamissa ja terminaaleissa.

Vuorokauden mittainen työnseisaus alkaa perjantaina aamukuudelta ja päättyy seuraavana aamuna samaan aikaan. Liiton mukaan lakko koskee kaikkia perjantain puolella alkavia työvuoroja. Liitto on ilmoittanut, että lakko koskee kaikkia Teollisuusliiton sopimusalojen töitä ja kaikkia alojen työntekijöitä, olivatpa he Teollisuusliiton jäseniä tai eivät. Osa töistä on kuitenkin rajattu lakon ulkopuolelle. Ulkopuolella ovat muun muassa suojelutyöt ja ne työt, jotka ovat välttämättömiä laiteturvallisuuden, hengen ja terveyden kannalta sekä sellaiset työt, jotka edellyttäisivät kohtuuttomia ylimääräisiä toimenpiteitä prosessien alasajossa tai tuotannon käynnistämisessä.

Rakennusliitto toteuttaa niin ikään poliittisen lakon. L ahdessa lataamisen kustantaa asiakas maksamalla matkojen lisäksi latauspaikasta riippuen, erikoislaatuisen, täysin oudon provisiomaksun jokaisesta lataamistoimenpiteestä, seuraavasti: Lahdessa kansa ei halua koko Waltti-korttia, sillä jokaisesta latauksesta tulee matkoille lisähintaa pakollisesta provisiomaksusta jopa 4 euroa latauskerralta.

J yväskylän joukkoliikenteessä seniorit yli vuotiaat matkustavat arvolipulla edullisesti päiväsaikaan klo Yllä Jyväskylän arvolippujen hinnasto. J yväskylässä  on havaittu linja-autoissa olevan tyhjää juuri tuohon päiväsaikaan klo Kun seniori-ikäisten bussimatka on näin alennettu edulliseksi, he myös valitsevat bussin kulkuneuvokseen, sillä lisäksi tuohon ajankohtaan päivästä on mahd o llisuus matkustaa myös rauhaisemmin.

Eivätkä linja-autot kulje tyhjinä pitkin aluetta. Lahdessa ei eläkeläisille ole mite n kään edullista matkustaa linja-autolla eivätkä he siksi myöskään valitse joukkoliikennettä matkustustavakseen. J yväskylässä klo L ahdessa matkustamisessa joukkolii k enteessä yöllä klo Lahden seud u n joukkoliikenteessä ei kannata matkustaa yöllä kaksinkertaisen  taksan vuoksi. Lahden joukkoliikennesuunnittelijat on nopeasti vaihdettava. Joukkoliikennettä voidaan supistaa ainoastaan tutkimalla aikataulut ja kuuntelemalla asiakkaiden toiveet.

Liikenneaikataulut ja hinnoittelu on uudistettava Lahden oloihin soveltuvaksi. Myös kaikenlaiseen joukkoliikenteen markkinointiin ja ideointiin on etsittävä uusia ajatuksia ja ideoita ja ne myös toteutettava. Jo toimivia joukkoliikenneseutujakin on haastateltava ja otettava niistä ja niiden kokemuksista oppia. Tästä esimerkkinä Jyväskylän Seudun Liiikenteen, jolla on jo Waltti-kortin käyttäjää, muutamia uusimpia kampanjaperiaatteita: Turun seudun joukkoliikenne ei kuulu Waltti-kortin järjestelmään, mutta sen aloittama kampanjointi yksityisautoilun vaihtamiseksi joukkoliikenteeseen olisi täällä Lahdessakin kokeilemisen arvoinen.

T urun seudun liikenneosakeyhtiö ilmoitti jakavansa ilmaiseksi kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla ei vielä ole matkakorttia, kortin, johon on ladattu matkoja 20 eurolla. Kortin saamiseksi edellytettiin tuo ajokortti-ikäisyys, asuminen joukkoliikennealueen kunnassa sekä matkakortittomuus.

Kampanjan suunnittelijat ajattelivat ehkä tuhannen ihmisen tarttuvan tähän matkalippuajatukseen. Kun viikko sitten tiedustelin asiaa, selvisi, että liput olivat hetkessä loppuneet ja niitä oli jo painettu lisää ja jaettu jo yli sekä jakoaikaa jatkettu vielä parilla viikolla, että kaikki halukkaat ehtisivät kanpanjaan mukaan.

Turun joukkoliikkennejohtaja Sirpa Korte kertoi yhtiön innostuneista odotuksista, että kampanjan jälkeen monet kokeilumatkakortin noutaneet siirtyisivät yksityisautoilusta joukkoliikenteen käyttäjiksi. Asiaa tutkitaan muutaman kuukauden päästä. Tarmo Virtanen kertoo lahtelaisten kunnallisten päätösten, henkilöiden ja lahtelaisuuden lähihistorian tapahtumien synnystä ja taustoista ja pyrkii esittelemään lahtelaisten tavoitettavissa olevia kulttuurielämyksiä.

Kommentointi avautuu jokaisen artikkelin alla olevasta puhekuplakuviosta. Toivon runsaasti kommentteja vuodatuksiini. Kirjoittajan on liitettävä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteensa mahdollista yhteydenottoa varten sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Näin taataan sananvapauslain 4. Powered by Rohea Oy. Kim Venesjärvi                                                     J oukkoliikennelogistikko Kim Venesjärven vastaukset ovat kysymyksestä toiseen aina tällaisia: Yllä Jyväskylän arvolippujen hinnasto   J yväskylässä  on havaittu linja-autoissa olevan tyhjää juuri tuohon päiväsaikaan klo Kuva Yle T urun seudun liikenneosakeyhtiö ilmoitti jakavansa ilmaiseksi kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla ei vielä ole matkakorttia, kortin, johon on ladattu matkoja 20 eurolla.

Kommentit Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua. Aurinkoteatterin hurja ja hurmaava Atlantis Huomisen taiteilijanerot Musikaalisella nuoruudella nousee päivä, laskee päivä Taiteen lujittamaa ystävyyttä Lahden perusopetus tuuliajolla 2.

Vaimoni, Casanova Aurinkoteatterin Saalistajat Julia tänään sylissäni Kasvonsa menettänyt mies Teatterikesän hieno avajaisyllätys Hurmeen HULLU Tampereen Teatterikesä Valemorsiamet Lapinlahden Lähteellä Heinäkuu 10 Punaiset ruusukkeet Ranta-Kartanon todellisuus Mallusjoella takki kääntyy Kolmen taidemuseon happea haukkaamassa Kesän lastenkulttuuritapaus Lisää ja rohkeampia kokeiluja Heinäkuu hehkuu teatterivoimaansa Kuratoitu taide Vaivaton pistäytyminen hyvään taiteeseen Seitsemän veljestä Kesäkuu 10 Kotimaa Lahti ja sen salatut tiedot Rintamateatterin Kotimaa Häränsilmät kanssamme Salpausselän kauneuskirurgeina Lahdesta teatteritaiteen huipulle Hyvät siskot!

Epäsadun hauskuutta aikuisille ja lapsille Pelastakaa Muotsikka Lokatanssien askeleissa Räägime eesti keeles Käsistä sidotut Guggenheim-museo Suomessa mahdollinen vain Lahteen Marraskuu 13 Mielikuva kaupungistamme Minna Canth uuden ajan ihminen Kipinöinnin sattumia Moskovaan, Moskovaan Lennä Osallistuva lahtelainen Unelmamme tänään? Kassavirroissa kylvemme jokainen suomalainen Mistä Lahdessa on kysymys Taiturien avioliitto Haikaillaan pois melankuoliomme Lahden kouluelämä mutapainissa 2.

Kaupunginvaltuusto höpöttäjien areena Mökkinaapurit - kesäteatterikauden avaus Muhu ja Saarenmaa Lahden Taideinstituutin viimeinen näyttely Heinola on kulttuurikaupunki Lahden kaupunginteatterin huippukevät Lahtelaisille roppakaupalla mitaleita EM -kisoissa Toukokuu 13 Taide väärissä käsissä Kesäviihteen ensimmäisiä Kolmen miljonäärin keskiviikko Hyvää matkaa Lapsitähden tie aikuiseksi Lahtelaissirkuksen suurta taitoa katsomaan!

Ei enää toiste Dum du dum Katto Kassisen nauruhysteriassa Katto Kassinen -musikaalin maailman ensi-ilta Oven avaus lahtelaisgallerioihin Hyvää syntymäpäivää kaikille lahtelaisille!

Ars Auttoinen aistiemme hurmaajana Lahden keskustaeheytys Kasvot vaihtuvat Tohtoria tekemässä Hiiumaa Lahden kirjailijakokous synnyinsijoilleen Kaikki sanoo tahdon Kaikkien Desucon Kaikki sanoo tahdon Ihmisen paikka maailmankaikkeudessa Lahden koulukaaos Lahti teatterikoulutuksen mekka Turisti Portugalin syleilyssä 5.

Toukokuu 17 Huilukonsertto uudelle perheelle Varjelkaa meitä Lahden torilta Hienostuneen modernia sirkusta Turisti Portugalin syleilyssä 4.

Me tulemme taas Lahden kuuluisat teatterifestarit Turisti Portugalin syleilyssä 3. Huhtikuu 14 Huominen sinä oot Toimialajohtajan surkea jälki Elämänsuolaisissa ilon ja surun myrskyissä Tukholma 3. Korutaiteen suurta glamouria Valehtelijoiden klubi Äidit pilvenlongalta Sadut heräävät koruissa Heinon Mara Tukholmaan jälleen 2. Koneet valitsevat kansanedustajan Merkkimies Maalaustaiteen todellisuudessa Kansainvälisiä taiteilijoita Maaliskuu 17 Lahtelaisuimareiden mitalisadetta Talvivaaran paratiisissa Sorrettuja ja solvattuja Viuluvirtuoosin kunniaksi Minä suojelen sinua taiteelta Maailman katolla olen huipulla Minna Canthin päivän merkittävyyttä Venäläiset klassikotkin voimissaan Ylimäärämiljoonilla röyhennellen Käyn monta tietä matkallain Kaupungin soivat muistot Ei pelkillä mielipidekirjoituksilla eduskuntaan Mielipidekirjoituksin eduskuntaan Kansainvälinen naistenpäivä Kansallisteatterin Slava!

Mesenaattien yltäkylläisyydessä Sivistyssäästöjen todellisuutta Runoa elävästi Viron kulttuuria kasvotusten Art deco - muoti polviin Oopperaa keinojen runsaudessa Kaupungin toiveet Hurmaavaa liedtulkinnan valmiutta Buusta budonnut Lahden hyppäävä tulevaisuus Aukustista sittenkin elämäntyöpalkinto Sanan voimaa Menneen talven lumia Joulukuu Show must go on Hyvää kevättä erinomaisessa kaupungissamme Huhtikuu 14 The Sound of Music Euroopan Pohjolassa Joka toinen, joka kolmas, joka kolmas plus Transfinlandia Kaupunginjohtajan piinapenkki Lahtelaisen säästölaskuri "Kiitos Stalinille" Sirkuksen uhkarohkeat kansainväliset taiteilijat Rakkaudenosoitus teatterille Ruoriniemen päiväkotilasten vai Kamun kaa Kiitos palautteesta!

Ihmisen tuoksua Juudaksen jälkisuudelmia Toukokuu 13 Oi Berliini, Berliini Viro täynnä kulttuuria Tärkeä ministerivaihdos Ola Blick Reteesti vaan Vielä vaan toriparkki Lahden kansanopiston teatteritaivasta Pudotuspeli toriparkista Miten turhia miehiä Äitienpäivänä Maailmanluokan teatteria Seis toriparkkiturhuudelle Hometarkastajien aatelia Huhtikuu 12 Lola Blau hurmaa Helmeilevän puhdasta iloa ja sointia Lahti - koulukaaoskaupunki Kultaa Fellmanin pellon äidit ja lapset Aidon kansainvälistä Lahtea Eilispäivän virheet korjaisin Lahden kulttuurinen menneisyys Kyläpäällikkömme itseään kiillottavassa leipäjonossa Heinolan musiikki-ihmeitä Vain täyskäännöksellä Arkadianmäelle Lahden kansanopisto sunnuntaina Vahvatunnelmainen näyttely Tietämättömyyden tyyssija Sanomalehti yks hailee Täysosumat suomi kateissa Joulukuu 11 Lahtelaisuuden aitoa säteilyä vuonna Jouluna Ryhtivialla ryhti vialla Menkää ja nauttikaa Asfaltin pinta kiiltää Musikaalisia lahjakkuuksia Tulos tai ulos Galleria Kipinän uutuudenhohtoista ilmaisua Nollatutkimuksen kaupungissa Kello löi jo viisi Uraa uurtava tietokirja Marraskuu 11 Harvinainen lahtelaisnäyttely Tšehovin sydämellinen Lokki Leppäkertun pilkkuja — lapsi puhuu, kuuletko Huomaamaton lastenkulttuuri Kansanvallan palauttamiseksi Maa on syntinen laulu Kylmän sodan glamourin jälkihyväilyssä Mä oon Lahest Omenapuiden menestykseksi Pyhäinpäivä Teatterikokemuksesta sanaton Lokakuu 12 Uusi kaupunginvaltuusto Kevään herääminen Näin katsella kauas Lahden kunnallisvaaliehdokkaat Asunnottomien yö - omantunnon kolkuttaja Me Likasika-kuninkaat Tarinankertojan kuvia Elokuvajuliste avaa maailmat Taas kyltyyri, kyltyyri Lahden pyhä kolminaisuus Voitto kotiin Aikamme Kirsikkapuistossa Syyskuu 11 Sanomalehtemme luotettavuus Musiikillinen Aleksis Kivi -herkku Päivittelen Ympäristöviikko Lahdessa Halutuin lahtelainen Yritän seksiä Metropolihössötyksen parasta antia Taidenäyttelyajatuksia Aina joskus sattuu Lahden Hölmöläisiä Lahden taidelauantai Elokuu 10 Ei vettä rantaa rakkaampaa Työnteko rangaistuskeinoksi Taidemaalari Leinosen Ritu Litistetyn teatteriesittelyn köyhyyttä Naistaiteilijoittemme ainutlaatuisuutta Eurosivistys Lahtelaiskulttuurin merkkimiehen viikko Demokratialla vielä hampaantynkiä Tarpeettoman maailman lohdullinen valssi Lahden lyseo tuuliajolla Heinäkuu 4 Nenä!

Äitienpäivänä Syvin kerros meistä Viro täynnä kiehtovia elämyksiä 1. Lahti taideratkaisuineen metropolilaisten hämmästeltävänä Huhtikuu 10 Luokses jään - jäljittelemätöntä teatteria Kuorosoinnin keväisiä tunnelmia Me lahtelaiset Molemmissa tapauksissa - asiat ratkesivat lähes oikeudenmukaisesti Lahden Nuorisoteatteri vanhuusiän kynnyksellä Vaikka edes turhake Lito Lemminkäinen Musiikkiteatteri voimissaan Tukholmassa riittää nähtävää ja koettavaa Cabaret tärykalvoilla Maaliskuu 12 Tasa-arvoinen vuoropuhelu kansalaisyhteiskunnan tae Egon Meurosen viivan ja värin runoutta Strindberg kaukana horisontissa Koko Lahti purkukuntoista Tasa-arvon päivänä Lappeenrannan upea Kuningatar K Dogville elämänsuolan janossa Jukossa Faustin lapsellinen vierailufiasko Tyylitajun täydellisyyttä Molemmissa tapauksissa Kieroja puheita vai rehellisiä päätöksiä 5.

Meitä jokaista kirvelevä Lukutaito - sivistysyhteiskunnan omatunto Oi mikä päivä!

Kesken sopimuskautta on vaikea tehdä muutoksia, jotka lisäävät tai vähentävät kustannuksia. Viemärit haisee koska uutta sanotaan. Nato on historiallisesti sosialidemokraattinen projekti. Linjoilla 48 ja 49 liikennöitsijä määrittelee matkustusehdot. Mitä on islam - asiantuntija kertoo. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti.

Oulun joukkoliikenne hinnasto suomalaista ryhmäseksiä -

Kortti tulee postitse kotiin noin kahden viikon sisällä tilauksesta. Vanhoillislestadiolaisten piiristä erotetut kertovat. Lukijamme taiteellinen luomus - Ei ollenkaan huono! Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Haltijakohtaista korttia ei voida sulkea tai lipputuotetta siirtää toiselle kortille, jos kortti katoaa. P ieni puhelinsoittokierros Waltti-korttia käyttävien paikkakuntien palvelupisteisiin, sähköpostikirjeenvaihto niiden kanssa sekä vertailu järjestelmässä olevien seutujen lippuhinnoitteluun näyttää, miten toisarvoisena Lahden seudun joukko l iikenteen suunnittelijat  ja päättäjät suomi rovaniemi seksitreffit omakuva lipun hintaa käyttäjälle.

: Oulun joukkoliikenne hinnasto suomalaista ryhmäseksiä

HYVÄ NAINTI MERCY PORNO Bb inka tuominen striptease hot
Real escorte miten mitata kuppikoko 632
Oulun joukkoliikenne hinnasto suomalaista ryhmäseksiä Outcall girls ison peniksen raja

Korttimaksua ei peritä, kun Waltti-kortti ostetaan netistä. Esimerkiksi arvon hyvitys tai lipun siirto toiselle kortille. Matkatavarasta ei peritä maksua Oulun joukkoliikenteen linjoilla.

Kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta kyytiin kookkaita matkatavaroita, jos se aiheuttaa haittaa tai vaaraa muille matkustajille tai jos tavaroille varattu tila on täynnä.

Linjoilla 48 ja 49 liikennöitsijä määrittelee matkustusehdot. Tutustu yleisiin matkakortti- ja matkustusehtoihin. Tee matkastasi viihtyisämpi ja tutustu etukäteen matkustusohjeisiin! Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä. Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Valitse sopivin lipputuote Satunnaisesti matkustaville helpoin lipputyyppi on kertalippu tai vuorokausilippu. Waltti-kaupassa voi tehdä myös kausituotteen oston eri vöhykkeille kuin aiempi tuote on ollut. Lataus siirtyy Waltti-matkakortille rahastuslaitteelta aikaisintaan kaksi tuntia nettiostoksesta , kun käytät korttia seuraavan kerran autossa lukijalaitteessa. Näytössä vilahtaa teksti "lisälataus" ja sen jälkeen tiedot samalla kertaa tapahtuvasta matkasi leimauksesta.

Lataus näkyy Waltti-kaupassa vasta sen jälkeen, kun kortti on aktivoitu bussin lukijalaitteella. Kaikki kortille menevät lataukset siirtyvät rahastuslaitteelta kortille yhdellä kertaa, jos on ladannut sekä kauden että arvoa. Suosittelemme käyttämään korttia autossa viimeistään 30 vuorokauden kuluessa nettiostosta. Waltti-kaupasta ostetut tuotteet voi tarvittaessa aktivoida matkakortille myös Oulu Nettipalvelussa voit vaihtaa kausilipulle asetetun oletusvyöhykkeen tai voimassaolokauden esim.

Waltti-asiakkaat voivat halutessaan ottaa käyttöönsä ilmaisen Waltti-kortinlukija -mobiilisovelluksen Android-puhelimille ja -tableteille. Sovelluksella voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti-matkakortin voimassaolotiedot.

Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta. Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta. Sovelluksen voit ladata käyttöösi Google Play: Sovellus toimii NFC-toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Sovellus lukee vain Waltti-matkakortteja. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet.

Leave a Reply